Hul i ørerne kun 75 kr pr. hul inklusiv valgfri stift. -ingen tidsbestilling.

Besøg vores Amazing flagship butik på Strøget (Frederiksberggade 6, København) og mød vores erfarne personale som levere en skånsom og professionel behandling.

Vi bruger Inverness patenterede ørepiercingsinstrument som betjenes ved håndkraft og sikrer en nænsom og stille ørepiercing. Instrumentet er designet til brug sammen med Inverness sterile patroner, der er nemme at indsætte. Bemærk at selve instrumentet aldrig rører øret. Kun den sterile patron kommer i berøring med øret og skubbes ud efter brug. -det sikre steril behandling.

 

            

 

 

          

  RENS                                     MARKER                                  SKYD

 

 

Plejeråd: Vi anbefaler at lade ørestikkerne sidde i i 6-8 uger, alt efter hvor godt de heler. Under hele ophelingen anbefaler vi at man vasker sine nye huller med en steril saltvandsopløsning eller intim/parfumefri sæbe 1 gang dagligt. Sørg for at få skyllet alle sæberester af. Lad ørestikkerne sidde i under rensning. Undgå at røre ved ørestikkerne i løbet af dagen, og dæk dem ved brug af hårlak og parfume. Det er ikke nødvendigt at dreje på ørestikkerne under ophelingen. Vi anbefaler også at man sørger for at have noget i sine huller hele tiden det første år, da det først er der de er 100% gennemhelet.

Se processen her: https://youtu.be/BgMvG5Lr1Tw