Koncept

koncept

 

Amazing by Jesper Nielsen blev grundlagt i 2016 af Jesper Nielsen & hans familie som har en succesfuld fortid i smykkeindustrien.

Hvad er Amazing?

Vi skaber en prisrevolution i smykkeindustrien - og vi gør det i de fedeste butikker nogensinde! I årtier har høj indtjening, mellemmænd, store organisationer og ekstreme marketingbudgetter holdt smykkepriserne urealistisk højt.
Vi vil gøre alt hvad vi kan for at ændre det!

Amazing priser

”Value for Money” har været mantraet for forbrugerkøb i det seneste årti, men af en eller anden grund er smykke industrien ikke blevet påvirket af denne tendens. Indtil nu!

Den ægte vare

Alle vores smykker og kollektioner produceres på fine smykkefaciliteter. Vi bruger Sterlingsølv og guld. Størstedelen af vores sten er Zirkonia, men vi har også kollektioner med diamanter, krystaller og perler. Lave priser kommer ikke på bekostning af kvalitet! Amazing smykker er den ægte vare!

Amazing butikker

Vores butikker er cool, klub-lignende og inspireret af de nyeste tendenser inden for butiksdesign, natklubber og saloner. Vores værtinder, The Amazing Crew, er altid klar til at hjælpe og give deres egne synspunkter, og vi forsøger altid at have nye designs og kollektioner på hylderne.

Vores musik i alle vores butikker World Wide er en Amazing Playliste og er sat sammen af ​​lokale og internationale DJ’s - kun med lækre Deep House beats og de nyeste lyde.

Vi ønsker at ændre verden en lille smule. Kom med os!