Persondatapolitik

Persondatapolitik

Hos Amazingjewelry.dk ønsker vi, at vores kunder har tillid til os. Når du indtaster dine personlige oplysninger til os, er det vores ansvar at beskytte og opbevare dem, så de ikke havner andre steder. Derfor kan du altid være sikker på, at den danske persondatalovgivning gælder, når du handler hos os.

 

Indsamling af personlige oplysninger

Vi behandler og opbevarer dine personlige oplysninger, når du benytter dig af vores webshop. Det er personlige oplysninger som navn, adresse, alder, fødselsdato, køn, e-mail og telefonnummer. Vi informerer dig altid, når vi indsamler disse oplysninger. Ligesom det altid vil fremgå, om det er frivilligt eller nødvendigt for at gennemføre den ønskede handling i vores webshop.

Dine personlige oplysninger kommer primært direkte fra dig, men der kan være tilfælde, hvor vi modtager oplysninger fra en anden kilde, for eksempel ved køb af gave til en anden person, hvor der også indsamles oplysninger.

 

Formål med indsamling af personlige oplysninger

Vi anvender og behandler dine oplysninger til flere formål:

Når du afgiver en ordre i webshoppen

For at kunne behandle og gennemføre din ordre skal vi bruge dine oplysninger. For eksempel vil vi bede om din e-mail, så du kan modtage en bekræftelse og kvittering på det, du har købt.

Forespørgsler om produkter

Vi ønsker at imødekomme dine forespørgsler på pris- og lagerstatus, og her er det nødvendigt, at vi har de rette oplysninger.

Kreditkortoplysninger

Når du køber noget i vores webshop, er det nødvendigt for os at indsamle og behandle vi dine kreditkortoplysninger. Det kan du læse mere om under handelsbetingelser.

Nyhedsbreve og anden markedsføring

Du kan blive skrevet på vores mailliste, hvis du ønsker at modtage nyhedsbreve, tilbud og andre informationer fra Amazingjewelry.dk. Når du accepterer samtykket om at modtage e-mails fra os, vil dine personlige oplysninger blive behandlet, så vi kan sende dig disse e-mails. Ønsker du ikke længere at modtage dem, skal du selv afmelde dig via det link, du modtager i e-mailen fra os.

Bemærk venligst, at vi kun sender dig nyhedsbreve og andet materiale, hvis du selv har afgivet dit samtykke. I enkelte tilfælde kan loven dog give mulighed for, at vi må kontakte dig uden dit samtykke. I disse tilfælde vil vi udelukkende bruge dine oplysninger til at foretage markedsføring.

Konkurrencedeltagelse

Hvis du deltager i en konkurrence eller lignende aktiviteter via vores webshop, vil vi også her indsamle dine personlige oplysninger.

Kundeservice og anden kommunikation

Når du kontakter vores kundeservice i forbindelse med spørgsmål og lignende, behandler og opbevarer vi de oplysninger, du afgiver til os. Dette gør vi for at kunne besvare din henvendelse. Vi gør opmærksom på, at du ikke bør dele følsomme oplysninger om eksempelvis dit helbred, medmindre det er relevant for din henvendelse.

Hvem har ellers adgang til dine personlige oplysninger?

Vi deler ikke dine personlige oplysninger til andre, medmindre vi har fået dit samtykke. Deling af dine oplysninger kan dog ske, hvis du har afgivet en ordre, hvor eksempelvis et fragtfirma skal bruge oplysningerne til levering af din ordre. Bemærk venligst, at vi kun deler personlige oplysninger til leverandører, der kan garantere, at dine oplysninger beskyttes og opbevares sikkert.

I sjældne tilfælde kan det være nødvendigt for os at afgive personlige oplysninger til politiet eller myndighederne, hvis der er mistanke om svindel eller andre kriminelle handlinger.

Cookies

Vi anvender cookies til følgende formål:

  • Forbedring af brugervenligheden, så den hele tiden er let at navigere rundt i.
  • Analyse af vores kunders brug af hjemmesiden samt indsamling af statistikker.
  • Tilpasning af reklamekampagner og anden markedsføring.

 

Ønsker du at ophæve dit samtykke

Du kan altid tilbagekalde de samtykker, du har givet os. Det kan du gøre via linket i de e-mails, du modtager fra os. Herefter vil dine personlige oplysninger blive slettet fra vores systemer. Vær opmærksom på, at en tilbagekaldelse af dit samtykke kan betyde, at du ikke længere vil blive tilbudt de services og produkter, der førhen har været tilgængelige for dig.

 

Indsamling og opbevaring af personlige oplysninger

Amazingjewelry.dk opbevarer ikke navne og e-mails på personer, som har deltaget i en konkurrence, der ikke længere er aktiv. Personlige oplysninger bliver slettet, når de ikke længere er relevante for os. Dog kan personlige oplysninger blive gemt i en anonym udgave, så de ikke længere er forbundet med dig.

 

Dine rettigheder ift. personlige oplysninger

Som kunde hos os har du krav på at få oplyst, hvilke personlige oplysninger, vi indsamler og opbevarer om dig, samt hvad disse bruges til. Du kan til enhver til kræve, at dine personlige oplysninger begrænses, slettes eller blokeres, hvis disse er forkerte eller misledende, eller hvis de benyttes alene med henblik på direkte markedsføring.

Ønsker du at gøre indsigelse mod, at dine personlige oplysninger bruges i nogle af ovenstående tilfælde, bedes du kontakte os på én af følgende måder:

E-mail: amazingwebshopdk@amazing-jewelry.com

Telefon: + 45 2729 6080

 

Sikkerhed omkring personlige oplysninger

De oplysninger, du afgiver til os, indsamles og opbevares altid sikkert og fortroligt. Det er nemlig vigtigt for os, at de personlige oplysninger om vores kunder håndteres på den mest forsvarlige måde, hvor der stadig tages hensyn til den enkeltes rettigheder.

Vi kan ikke garantere, at overførsel af data altid er 100% sikkert, når det foregår via nettet. Der vil altid være en risiko for, at andre personer tiltvinger sig adgang og misbruger beskyttede data. Derfor kan vi ikke garantere for sikkerheden af dine oplysninger, selvom vi altid gør alt, hvad vi kan for at beskytte dem bedst muligt. Så det er altid på eget ansvar, når du afgiver dine personlige oplysninger til os.

 

Ændringer i vores persondatapolitik

Kommer der relevante ændringer i vores politikker om persondata, bliver du kontaktet på den e-mail, du har oplyst til os. Ydermere vil vi oplyse dig om ændringer i vores webshop samt opdatere vores politikker, så du ikke er i tvivl om hvad, der er gældende. De seneste ændringer i vores politikker er opdateret med dato.

Kan du ikke acceptere den opdaterede politik, bedes du stoppe med at benytte vores hjemmeside samt de funktioner, der er tilgængelige. Så længe du fortsætter med at benytte vores hjemmeside, accepterer du den gældende persondatapolitik, medmindre ændringerne kræver, at du afgiver dit samtykke.

Du har altid ret til at klage over eller stille spørgsmål til behandlingen af dine personlige oplysninger. Det kan du gøre ved at kontakte vores kundeservice under kontakt os eller ved at henvende dig til Datatilsynet.